You are here

Kwaliteit, flexibiliteit en vooral plezier beleven in je rijopleiding?

Schrijf je dan nu bij mij in!

 

Kwaliteit staat bij mij in een hoog vaandel. Het juiste adres om op een leuke manier je rijbewijs te halen. Door een lesopbouw in duidelijke stappen kun je binnen korte tijd een hoog niveau bereiken waardoor je kans om te slagen aanzienlijk wordt verhoogd.

 

De lesauto is een Opel Astra die ruim, comfortabel, betrouwbaar en prettig in gebruik is. Deze is voorzien van vele extra,s waaronder airco, cruisecontrole, regensensor, ABS en in de winter uiteraard winterbanden.

 

Flexibiliteit in je rijopleiding is altijd prettig. In de wijze waarop en de snelheid waarin jij je rijopleiding wilt volgen ,ben je dan ook helemaal vrij.

Je kunt bij mij kiezen uit pakketten, losse lessen of een spoedopleiding.

 

Plezier in je rijopleiding, bij mij geen  moeilijk gedoe. Gewoon lekker ontspannen autorijden en zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Dat gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf en het zal best wel eens misgaan voor het goed gaat. Aken en Keulen zijn ook niet op een dag gebouwd!. Maar je leert maar één keer voor het halen van je rijbewijs dus geniet van je lessen, dat doe ik ook.

 

Heb je moeite met te grote spanning van een examen dan help ik  je daar gewoon mee want dat is mijn werk. Dus geen probleem!

 

Je kunt ook kiezen voor extra begeleiding bij het CBR. Je kiest dan voor een tussentijdse toets. Dit is een soort examen met een examinator van het CBR die beoordeelt hoe ver je bent in de rijopleiding en geef je tips waar je nog beter aan moet werken. Als je 2 bijzondere verrichtingen voldoende hebt uitgevoerd, krijg je hiervoor vrijstelling voor het eerst volgende examen. De kans om te slagen wordt  door de tussentijdse toets een heel stuk groter.

 

Kortom,

 

Bel me of vul de  info  in voor een afspraak.

Er zijn regelmatig aanbiedingen!